Uutiset

 

1.9.2016

Uusia pelaajasopimuksia solmittu. Tervetuloa joukkueeseen Kati Tiensuu, Reija Heikkinen, Saara Hämäläinen, Hanna Leino ja Susanna Malmivaara.

27.8.2016

Tähti Cup 

1.8.2016

Naisten joukkue on tehnyt uusia sopimuksia tukijoiden kanssa. Kiitos yhteistyöstä K2 Turvapalvelut sekä Mustankorpin saluuna.

07.05.2015

Naisten joukkueesta on tehty lehtijuttu Laukaa-Konnevesi lehteen. Juttuun otettiin joukkuekuva ja haastatteluun pääsivät kaikki kolme valmentajaa Toni, Joona ja Tommi. Pelaajista haastattelussa oli joukkueen kapteeni Inka Jokio ja myös Niina Klaavuniemi pääsi toimittajan tenttiin. Nyt innolla odotamme millainen jutusta tulee!

 

26.04.2015

Leppä SB Naiset osallistuivat PiPa:n järjestämään naisten harraste salibandy turnaukseen. Naiset pelasivat ensimmäisen pelinsä Happeeta vastaan häviten ottelun 3-1. Lepän ainoan maalin teki Taina Patrikainen

Toisessa pelissä Leppä sai vastaansa turnauksen järjestäjän PiPaNa:n. Ottelu oli tiukka, mutta Leppä voitti ottelun 1-0. Lepän maalin teki Netta Kiiveri. Tällä voitolla naiset pääsivät myös välieriin. 

Välierä pelissä vastassa oli TiPa ja ottelu päättyi heille 0-3. Tämän pelin jälkeen Lepän naiset pelasivat suoraan pronssipelin O2 naisia vastaan. Pronssipeli hävittiin 0-2 ja näin Lepän naiset sijoittuivat turnauksessa neljänneksi. 

Ensimmäiseksi turnaukseksi oikein loistavaa peliä ja hyvä sijoitus! Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia tuulia.